You are here:
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

xra

  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats
  • Xavier Roig i Associats

Consultoria Aeronàutica

Consultoria Aeronàutica

Els grans canvis que, d’uns anys ençà, han transformat la fesomia del sector aeronàutic i els seus models de negoci arreu del món són evidents també a Catalunya i al seu entorn més immediat: globalització de mercats i augment de la mobilitat de persones com de mercaderies, competència creixent entre mitjans de transport, irrupció de les companyies de baix cost, construcció de nous aeroports i ampliacions dels existents... Els canvis en la indústria aeronàutica obliguen a un canvi en el model de gestió dels seus actors.

Per a donar respostes a les necessitats que aquest escenari suscita, XRA ofereix a tots els agents de la indústria un ampli ventall de serveis: interlocució amb les administracions públiques, estudis de mercat, i assessoria integral, en partenariat amb empreses d’enginyeria aeronàutica capdavanteres al mercat europeu.

XRA treballa amb els seus clients per a situar-los en avantatge en un mercat cada dia més professionalitzat i competitiu i contribuir decisivament a assolir amb èxit els seus objectius de negoci.

XRA ofereix un servei de consultoria pioner i innovador, en traslladar a la indústria aeronàutica els criteris professionals, l’experiència personal i el bagatge instrumental de les seves àrees d’expertesa.

 
Documento sin título

Cites

W hat I came to respect more about Bill Clinton was his instinctive sense about people. His contact with people impacted what he did. It energized him. He remembered what people said, just walking a road block shaking hands. Stan Greenbergg.

Llibres

Cómo ganar unas elecciones. Pere Oriol Costa, David Domingo...

White House Ghosts. Robert Schlesinger

Lords of finance. Liaquat Ahamed

Team of rivals. Doris Kearns Goodwin

Banner
Banner
Banner
Banner

Buscador

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner